マネージャーEMIの留学日記⑨

Hello,this is Emi. I’m staying in Australia for 3months.

I’ll talk about things what I did last week.

First thing,last Wednesday,it was Halloween!!! I walked around my town with my family at night. Also,my host mother can do face paint. So she did it to us. It was so scary. I could get many snacks,lollipops,chocolates and so on. It was so fun. In Japan,we don’t often celebrate Halloween. But in Australia,some people celebrate it. Some kids visited my house. Now,it’s problem which young people happened uproar in Tokyo. Some people knocked down a track,and other people threw away rubbish. It’s bad thing. But,some people cleaned many places after Halloween. It’s good thing.They must solve bad problem soon.

Second thing,last Thursday,I went to 1000 steps and swimming pool with Japanese students and our coordinator. 1000 steps was very hard. It made us tired. But it became good exercise. After,we did BBQ. We ate some sausages. It was so yummy. Also,I don’t often go to swimming pool. SoI it was good for me. We enjoyed there. There were spa,big pool,and water slider.

Third thing,last Thursday and Friday,I went to lakes with my host family after school. We swam there! It was so cold and dirty,lol. I couldn’t touch my foot in the bottom. So it was so deep. Also I rode boat with my host sister. It was so good. Last week,I swam a lot.

Also,I went to park with my family.There was big beach. I and my host sister played there. We dug big hall. We took beautiful photo.

From last Friday,a cute girl is staying my house. Her name is Courtney. She is 10 years old.She lived with our family for nearly 3 years before. So she often visits our house. I played table tennis with her. She will stay with us by this Friday.

And,between Saturday and Tuesday,it was long holiday. I watched movies. I relaxed.

I’ll do my best everyday!!See you again.

image1.JPG

image2.JPG