マネージャーEMIの留学日記 完

Hello,I’m Emi.

I arrived Japan this Sunday!!!

I want to tell you many things about my life,lol I really enjoyed for3 months,I did many experiences in there.And I learned the many differences between Japan and Australia.

Before I go back Japan,I did farewell party with Japanese students at my school.Our family came there for us.I put on yukata. We sang Christmas songs and Japanese song.Also we did speech each other. It was really good party. When I said good bye to my friends,I cried…I was so sad.I could make wonderful friends.

Also,I went to Tai restaurant with my family   for last dinner.It was so yummy.And next day,I ate stake for last lunch. I ate many foods in Australia.Of course,I got fat.I got 2kg.It’s not terrible because my family was vegetarian.I always ate vegetable and fruit.It’s very healthy,isn’t it?

I said good bye to my coordinator.She was little scary,but actually she was very kind to us.I love her.

Now,I have many things to do.But I’ll do my best everyday.

I never forget people who I met.I wanna go back there again!!! Thank you for reading!