マネージャーEMIの留学日記11

Hello,I’m Emi. I’m staying Australia for 3months.

I’ll introduce many things what I did last week.

First,last Tuesday,I went to age care to teach origami with Japanese students and our coordinator.I taught them how to make a “swan”. It’s very easy for everyone. Some people didn’t have a arm,and other people couldn’t move their body. So it was so hard. I spoke to them very slowly. But some people asked me many questions. I introduced Japan. Before I came here,I went to age care in Japan. It has many differences. Australian age care was bigger than Japanese age care. And it was very clean. I was very surprised. In Australia,they eat lunch and dinner at like restaurant.

Second,last Thursday,I went to primary school to teach origami too. I taught Year 5&6 students. They were so cute. I taught them how to make”swan”,”poppet”,and”crane”. To make crane was little difficult for them. But a boy knew how to make it,I was surprised. After we finished,I asked them,”Do you know anything about Japan?” And they knew many things about Japan. For example,anime and food. I was glad. I thought to teach children was easier than to teach old person. But both of them,it was good experience.

Third,last Wednesday,I went to city with my host sister!! We took a train.We went to art gallery,big church,Melbourne central,and so on. It was really good. I always wanted to go “Hosier lanes”. I could go there!! I took many pictures. We ate lunch at park. We talked a lot. I was happy.

I’ll introduce many things what I did this weekend by next blog.

I will do my best everyday. See you again.