マネージャーEMIの留学日記12

Hello,I’m Emi. I’m staying Australia for 3months.

I’ll introduce many things what I did last weekend.

First,last Saturday,I went to church and friends house. I stayed at church many hours. I ate heistax. It’s church lunch. Also I played with many children. I helped to make kite with them. They were using plastic bag to make it. It’s good idea,I think. At friends house,I jumped on the trampoline,played TV games. Also I touched a snake! It was first time for me. It twined around my neck. I was little scary. And it was heavy and a rough touch. After,I watched a movie until 11:30 o’clock. It name is “The hunger games”. It’s action movie. It was little disgusting…I don’t often watch action movie,so it was scary for me.

Second,last Sunday,I want to Christmas party with my family. My mum’s brother invited us.It held at horse race stadium. It didn’t normal Christmas party. We could eat food and drink free!! Instead there were lot of waste. I was disgusting. It’s not good. Also,I did face paint. It was good opportunity.After we arrived home,I made a cake with my host sister. I decorated it to use fruits. It’s so cute!

I really enjoyed last weekend which stayed in Australia!!

But, bad thing happened to me. I caught a cold. Sunday night,I had a stomach. I couldn’t sleep well. Monday morning,I ate only a banana for breakfast. I went to school after that. But I had a very strong headache. I couldn’t take a class. Mum took me to the home. This Monday,I was going to do a party at school. I was going to put on Japanese kimono. But I couldn’t go. I was so sad. And I didn’t go to school next day too. I took a rest at home. So I did my math homework,wrote letters to my host family. I lead a full life. Fortunately,I got well. So I can go to school tomorrow.

I must go back Japan in 4 days. I have to pack my baggage soon.. I don’t wanna do…

I will do my best everyday. See you again.